Den storslagne festkaken signert konditor Sverre Sætre, kan lages flere dager i forveien og fryses frem til den skal spises.
Den storslagne festkaken signert konditor Sverre Sætre, kan lages flere dager i forveien og fryses frem til den skal spises.
Lag ostekaken som muffins og du får porsjonskaker som er supre å ta med utendørs. Eller til barnebursdagen.
Oppskriften på denne ostekaken med jordbær får hvem som helst til å få vann i munnen. Kaken kan du lage på forhånd, eksempelvis kvelden før, og ha stående i fryseren.
Denne kaken er en herlig dessert. Du kan selvfølgelig også bruke den til kaffen. Med bringebær og frisk mynte garanterer vi at den vil falle i smak hos alle rundt bordet.
Ukens kake er bokstavelig talt spritet opp, men den smaker veldig godt uten den ekstra ingrediensen. Oppskriften må prøves.
Gresskar egner seg utmerket i kaker. Her er en oppskrift der vi kombinerer kremost, kesam og sjokolade. Passer like godt til halloween som etter.
Denne frosne ostekaken er grei å lage uten stekeovn, og bør holde til 8 persjoner.
Lag en veldig god ostekake med fromasj av Cottage Cheese og kirsebæryoghurt. Den sprø kjeksbunnen med kokos gir ostekaken en spennende smak og god smak.
I denne kaken kan du samle to meget gode ingredienser. Både eple og ost. Dermed har du noe du kan servere til alle.
Tiramisu er manges favoritt som dessert. Med denne enkle og raske oppskriften lykkes du garantert.
Alle elsker brownie og alle elsker ostekake. Med denne oppskriften får du begge deler. Her er oppskriften mange vil dele med deg.
I motsetning til de fleste andre (norske) ostekaker er den stekt, og uten bunn.
Ikke nok med at ostekaken er bakt og serveres med jordbær- og pernodsaus, den har også en ekstra ostetopping.