Soløye er en liten rett, ypperlig både som en lett lunsj og en liten kveldsrett. Egg og ansjos er klassisk følge og smaker deilig sammen.
Solbær og blåmuggost er en himmelsk kombinasjon. Perfekt som dessert. Eller når du vil ha noe som er både søtt og salt.
Spekeskinke og vannmelon er ikke bare utrolig godt, et er også en såre enkel og kjapp middag. Med salat og godt brød, eller søte nypoteter, er måltidet fullverdig.
Carpaccio er den perfekte forrett eller kveldskos. Du lager den enkelt fra halvtint storfefilet.
Enkel å lage og alle vil like den. Passer utmerket til gravlaks.
Visste du at du kan lage eggerøre uten melk. Det går faktisk veldig godt med vann som erstatning. Her er oppskriften.
Eggerull kan du spise til frokost, lunsj, middag eller kvelds. Det er få ingredienser og du har noe godt å putte munnen på få minutter.
Lag en deilig bruschetta med røkt laks og dillkrem. Oppskrift er enkel og du kan servere på et blunk.
Waldorfsalat er enkelt å lage og smaker fortreffelig blant annet til kalkun, roastbiff og røkt lammelår og er en selvfølge på et koldtbord.
Denne baskiske tapasen som andre steder i Spania heter gambas al ajillo. Serveres tradisjonelt fresende varme i en liten metallpanne.
Eggepanne er genial hverdagsmat som åpner opp for å bruke det du har i kjøleskapet.
Når du trenger noe raskt som har proppfull av smak, er denne eggepannen et godt valg.
Kjapt og rimelig er to stikkord om dagens middagsforslag. Ikke trenger du å stå og passe på mens eggene steker heller.
Eggesalat er kjapt og enkelt å lage. Du kan servere den i en skål, ha den på brødskiva eller til et koldtbord.
Rømmegrøt og spekemat det er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke, er feitetirsdag, 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger.
Rømmegrøt er lett å lage og en rett som mange setter pris på. Du må ha en klatt smør på, kanel og sukker også.