Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne retten kan brukes både som forrett og som smårett/hovedrett.
Zarzuela heter denne retten på spansk. Den inneholder både fisk og skalldyr og spises med ris til.
Fiskemousse er en god forrett eller en god fiskerett på koldtbordet.
Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.
Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.
Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Den 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.