Denne retten er fantastisk i det den klarer seg nesten selv, og du får utrolig saftige og smaksfulle koteletter på denne måten.
Denne retten er fantastisk i det den klarer seg nesten selv, og du får utrolig saftige og smaksfulle koteletter på denne måten.
Flintstek er manges favoritt blant grillretter. I denne oppskriften får den følge av spennende tomatpakker og frisk salat.
En av sommerens store favoritter er flintstek. Svinekjøtt passer godt sammen med frukt, og her er en oppskrift med appelsinmarmelade.
Flesk og duppe er veldig godt. Det også veldig raskt å lege. Følg den enkle oppskriften du får her.
Når to av våre mest populære råvarer, biffkjøtt og paprika møtes, er det bare å invitere til middag. Her er oppskriften.
Flatbiff av rein er mør og smakfull. Kjøttet er nesten krydret fra naturen sin side. Server den med poteter, brokkoli og en deilig tyttebærsaus.
La deg ikke skremme av flamberingen! Det er slett ikke vanskelig, men veldig moro. Og så ser det alltid imponerende ut.
En reinsdyrgryte med reinskav, sopp og løk er som skapt for kalde dager.
Finnbiffgryte med reinskav eller elgkjøtt er garantert en suksess på middagsbordet. Hvis du supplerer med sopp og oliven blir det ekstra godt.
Her er en lettlaget oppskrift på finnbiffgryte. Du lager den på 20 minutter. Og resultatet blir riktig godt fornøyd med.
Med fryst skavet reinsdyrkjøtt, reinskav eller finnbiff, som finnes i de fleste butikker, kan du lage denne deilige retten.
Denne menyen er komponert av Tom Victor Gausdal, som ble sølvmedaljevinner Bocuse d'Or 2005.
Festlige lag fortjener de lekreste retter laget av deilige råvarer slik som kalv. Forbered deg på storinnrykk og prøvekjør festfin kalvestek.
Her er biffene av svinefilet rullet i løk, chili og paprika og til slutt surret med bacon. Garanter godt med hasselbackpoteter til.
Har du ikke elgkjøtt i fryseren, kan du også bruke storfekjøtt som høyrygg. Flatbrød er klassisk følge, men hjemmebakt brød er heller ikke å forakte til denne suppen.
Gjør noe helt nytt med fenalåret. Miks det med gresskar og rød chili. En ren nytelse du kan servere som forrett eller på koldtbordet. Følg bare den enkle oppskriften.
Selv en kjedelig falukorv kan få nytt liv etter en runde i stekeovnen, med god hjelp av andre ingredienser du har i kjøleskapet.
Svinekam er en god gammel traver. Hvis du spekker den med estragon og legger til spennende grønnsaker får du en ny opplevelse av svinekjøttet.