Du må prøve denne oppskriften på stekt lammelår. Med tilbehøret blir det en smaksopplevelse.
Du må prøve denne oppskriften på stekt lammelår. Med tilbehøret blir det en smaksopplevelse.
Gjør stas på det norske lammekjøttet med et skikkelig festmåltid til hele familien.
Denne tradisjonelle tyrkiske lammegryten med masse grønnsaker er enkel å tilberede, og steker ferdig i ovnen mens du gjør andre ting.
Det er mange spennende ingredienser i denne retten med utbenet lammelår med byggrynsalat. Den er litt tidkrevende, men ikke vanskelig. Vi viser deg hvordan.
Skal du ha venner på besøk anbefaler vi deg sterkt denne deilige retten med lam. Du får garantert jubel rundt bordet.
Lammecarré er noe av det flotteste du kan spise. Mørt, saftig og smakfult. Her har vi tilberedt carréen med vårgrønnsaker og potetpurré, men du kan selvsagt velge annet tilbehør.
Ytrefilet av lam med piperade her herlig. Hvis du lurer på hva piperade er, er det en fransk grønnsaksrett av paprika. Her er oppskriften.
Skal du grille noe raskt er ytrefilet av lam det du skal bruke. Med syltede grønnsaker og urter blir du like raskt grillkongen.
Norsk lam er en fantastisk råvare som vi kunne ha spist mer av. Prøv denne deilige oppskriften der øl er med å øke smaken betraktelig.
Disse lammekebabene er super saftige og smaker deilig av aromatisk krydder og friske urter. Granateple-tzatizkien er litt søt og fantastisk forfriskende.