Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.
Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.
Denne tradisjonsrike sicilianske sausen beviser den tette historiske tilknytningen til Nord-Afrika. Den gir en ekstra spennende smak til så vel kylling, som lam eller fisk fra grillen.
Fruktjuice i dressinger gir spennende og eksotiske smaker. Denne oppskriften er både syrlig og litt "hot".
Dette er en god dressing til sommersalater - og til grillet kjøtt og fisk. Velg de urtene du selv liker aller best.
Du kan glemme å skrelle potetene. De skal stekes i ovnen som de er. Ikke glem timian og hvitløk.
Urtekremen kan lages av urtene du har hjemme. Ekstra grønt blir det om du bruker fersk spinat.
Guacamole lager du enkelt selv på 10 minutter med ingredienser som du kanskje allerede har.
På jakt etter en marinade til grillspydet da finner du oppskriften her.
Denne krydderblandingen brukes i alt fra kjøtt, fisk, grønnsaksretter, pasta, pizza. Alt hva det italienske kjøkken byr på.
Perfekt til fredagstacoen, nachos eller rett og slett kjøttboller. Kjapt å lage.
Denne rødløksalaten passer like godt til meksikansk mat som til norsk koldtbord.
Aligot kombinerer potet og ost som sammen skaper magi. Smaker godt alene med brød, til pølser eller andre kjøttretter.
Til denne populære salaten som er det perfekte tilbehør til spareribs, er det best å bruke små sylte)agurker, men også vanlig slangeagurk går fint.
Raita er den indiske kusinen til tzatziki, en deilg svalende yoghurtdressing som er perfekt følge til sterk mat og krydrede grillretter.
Tcherveni Zvekla heter denne enkle, men svært så smakfulle rødbetsalaten på bulgarsk.