Denne rødvinsmarinaden lager du på et øyeblikk. Så skal kjøttet kose seg i den et par timer.
Denne salaten metter godt og kan gjerne serveres som egen middagsrett hvis du legger til litt skinke eller det du har i kjøleskapet.
Denne soppsausne smaer veldig godt til alt fra fisk til kylling, lam og storfe.
Dette er variant av pesto med litt andre smaker, men kan selvsagt brukes på akkurat samme måte som du vanligvis bruker pesto.
Denne friske dip-sausen smaker perfekt til østers.
Koriander og lime gir østerssmaken et godt løft med denne dip-sausen.
Denne dressingen passer veldig godt til både grillet kjøtt og fisk, og selvfølgelig på koldtbordet som dip.
Denne retten kan du bruke til både kjøtt og fisk. Og egner sseg veldig godt til grillmat.
En skikkelig klassiker av en saus. Den er kremet og herlig smøraktig, og passer perfekt til grønnsaker, egg og fisk.
Røsti passer til både kjøtt og fisk. Men du kan også servere den som egen smårett.
Dette er det perfekte følge til spekemat. Dessuten veldig enkelt å lage.
Asparges trenger svært lite varmebehandling, men tåler likevel å bakes i ovnen. Selv som i dette tilfellet med pancetta (eller svært tynne skiver av bacon), uten å miste spensten og samtidig med at pancettaen blir sprø.
Blomkål sammen med hvitsaus og baconstrimlene gir deg et lett og sommerlig måltid på få minutter. Selvfølgelig kan du nyte denne retten hele året.
Ají er enkel å lage og det er få faste normer. “Alle” i land som Colombia og Ecuador har sin egen oppskrift.
Når du fyller bakepotetene på denne måten, blir de ekstra sprø og gode Du kan du bruke opp poteter fra tidligere i uka.
Denne lager du enkelt selv. Dessuten blir den mye bedre enn den du får kjøpt ferdig. Hvor sterkt den blir er avhengig av hvilken type chilisaus du bruker.