Hjemmelaget sriracha er den spicy chilisausen alle kokker sverger til.
Hjemmelaget sriracha er den spicy chilisausen alle kokker sverger til.
Harissa er en type chili- og krydderpasta med røkt paprika som er både søt, sterk og full av smak.
Røsti er perfekt tilbehør til de fleste kjøttretter, men kan også serveres som en rett alene gjerne med litt salat og spekeskinke.
En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.
Mangochutney stammer fra India, og er fast følge til mange indiske retter. Men den er også deilig tilbehør til spekemat eller grillet kylling eller svin.
De tre gode vennene ingefær, chili og hvitløk passer til det meste. I følge med lime og sitrongress får du en marinade med asiatisk preg, som passer godt spesielt til kylling, svin, fisk og skalldyr.
Salsa er godt som dipp til nachochips, eller som tilbehør til ulike tex-mex-retter.
Denne krydderblandingen passer perfekt til grillet lam eller spareribs.
Bresert nykål er et lekkert tilbehør til fisk eller kjøtt, og en velsmakende rett i seg selv.
Salsa verde smaker like godt til pasta eller gnocchi som til stekt eller kokt fisk samt kjøtt. Den ultimate dip-sausen.
Denne dressingen passer perfekt til marinert og grillet oksefilet
Lag slik ekte peppersaus skal være. Passer til biff, og alle stekte og grillede retter av storfe og svinekjøtt.
Når halve poteter stekes i ovnen, får du ut maksimalt med smak, Passer til alt av kjøtt og grillet fisk.
Denne klassisk spanske potetretten med løk, hvitløk, laurbærblader, paprika og tomat, er en rett i seg selv, men også utsøkt til torsk eller kjøtt.
Potetchips smaker ekstra godt når du har laget dem selv! Pass på at du tørker dem godt før du legger dem i oljen, ellers kan det koke over
Her er oppskriften på en maderiasaus som er rask og enkel å lage. Du kommer helt sikkert til å bli fornøyd med resultatet.