Det er veldig enkelt å lage potetmos. Den smaker mye bedre enn du får kjøpt i butikken. Her skal du ha i parmesan som gir enda bedre smak.
Det er veldig enkelt å lage potetmos. Den smaker mye bedre enn du får kjøpt i butikken. Her skal du ha i parmesan som gir enda bedre smak.
Denne potetmosen med gulrøtter og appelsin vil de alle like, selv de minste. Du lager den på 20 minutter.
Her er oppskriften som Trond Moi bruker når han skal lage potetmos med mandelpoteter.
Lag potetmosen på nesten tradisjonelt vis. Men når du skreller poteten skal du vare på skrellet. Det skal du nemlig sprøsteke og legge på toppen.
Hjemmelaget potetmos er enkelt å lage. Du tilsette finsnittet sjakottløk eller hakkede friske krydderurter i stappen. I denne oppskriften har vi brukt muskat som krydder.
Potetmos kan du bruke til svært mange retter. Her en oppskrift på en skikkelig god mos. Den er hentet fra Eyvind Hellstrøms bok Hellstrøm jr.
Søtpotet er veldig anvendelig som tilbehør. Her skal du lage en pure og det gjør du unna på et blunk-
Disse potetene skal du fritere slik at de blir gyldne. De smaker godt til både kjøtt og fisk.
Du er sikkert vant til å lage denne retten med våre tradisjonelle poteter. Her foreslår vi en ny variant som du absolutt må prøve.