Dillstuede poteter er godt tilbehør til gravlaks, røkt lammelår, spekemat og gravet kjøtt. Her er den enkle oppskriften.
Dillstuede poteter er godt tilbehør til gravlaks, røkt lammelår, spekemat og gravet kjøtt. Her er den enkle oppskriften.
Denne retten er søt, men det er ikke en dessert. Amerikanerne serverer den som tilbehør til kalkunen. Prøv du også.
Saltkokte Canaripoteter med rød og grønn mojosaus er perfekt på tapasbordet.
Potetmos passer til mange retter. Hva med å sette litt farge på den? Det gjør du enkelt ved å bruke blå Kongopotet. Her er oppskriften.
Når du fyller bakepotetene på denne måten, blir de ekstra sprø og gode Du kan du bruke opp poteter fra tidligere i uka.
Det er ikke mange grønnsaker som er så anvendelige som poteten. Spesielt er mandelpoteten manges favoritt. Prøv å bake den. Her er oppskriften.
Når den kalde Skagenrøren møter glovarm bakt potet, blir det fest. Du bruke andre og rimeligere ingredienser i røren. Og kanskje toppe med et stykk grillet fisk i stedet.
Aligot kombinerer potet og ost som sammen skaper magi. Smaker godt alene med brød, til pølser eller andre kjøttretter.