Poteter er anvendelig til så mye. Selv følgelig også når du tilbereder de i ovnen. Forsøk denne oppskriften med båtpoteter.
Poteter er anvendelig til så mye. Selv følgelig også når du tilbereder de i ovnen. Forsøk denne oppskriften med båtpoteter.
Røsti passer til både kjøtt og fisk. Men du kan også servere den som egen smårett.
Når poteter lages på denne måten, trenger du mindre kjøtt (eller fisk) per person.
Server med røkt kjøttpølse, rotgrønnsaker, stekt flesk eller spekk og gjerne til fiskesuppe.
Mandelpoteter er melne, koker raskt og har en nydelig gul farge som gjør de velegnet til potetmos. Tilsett timian. Det løfter saken.
Potetmos kan du bruke til svært mange retter. Her en oppskrift på en skikkelig god mos. Den er hentet fra Eyvind Hellstrøms bok Hellstrøm jr.
Lag potetmosen slik italienere gjør det med soltørkede tomater og oliven. Den passer utmerket til mange retter. Her er oppskriften.
Hjemmelaget potetmos er enkelt å lage. Du tilsette finsnittet sjakottløk eller hakkede friske krydderurter i stappen. I denne oppskriften har vi brukt muskat som krydder.
Hjemmelaget potetmos eller potetstappe er enkelt å lage. Om du ønsker, kan du tilsette finsnittet sjakottløk eller hakkede friske krydderurter i stappen.
Potetchips smaker ekstra godt når du har laget dem selv! Pass på at du tørker dem godt før du legger dem i oljen, ellers kan det koke over
Det er enklere en du tror å lage potetchips, og de smaker mye bedre enn de du får kjøpt i pose. Følg den enkle oppskriften.
Du kan glemme å skrelle potetene. De skal stekes i ovnen som de er. Ikke glem timian og hvitløk.
Disse potetene skal du ikke skrelle før du legger de i formen. Før de skal i ovnene skal de få følge av godsaker.
Makrell rett fra grillen er en av våren og sommerens store matopplevelser - som mad fordel kan gjentas mange ganger.
Disse potetene skal du fritere slik at de blir gyldne. De smaker godt til både kjøtt og fisk.
Poor Man's Stew er navnet på denne retten i USA hvor den lages på utallige måter, men ideen er alltid den samme: Få og billige ingredienser.
En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.