Det er med hvitløk du piffer opp potetmosen. Enkelt å lage og passer mye og mangt.
Det er med hvitløk du piffer opp potetmosen. Enkelt å lage og passer mye og mangt.
Bruker du mandelpotet til mosen får den en flott farge. Også med hvitløk, smør og pepper som blir det ren luksus for en billig penge.
Lag potetmosen på nesten tradisjonelt vis. Men når du skreller poteten skal du vare på skrellet. Det skal du nemlig sprøsteke og legge på toppen.
Det er veldig enkelt å lage potetmos. Den smaker mye bedre enn du får kjøpt i butikken. Her skal du ha i parmesan som gir enda bedre smak.
Denne potetmosen med gulrøtter og appelsin vil de alle like, selv de minste. Du lager den på 20 minutter.
Denne oppskriften har en smaksforsterker som heter ansjos som kler potetene og hvitløken veldig godt.
Denne retten kan du bruke til både kjøtt og fisk. Og egner sseg veldig godt til grillmat.
Dette er favorittilbehør til alt fra biff, pølser, stekt fisk til spekemat. Topp til koldtbordet.
Røsti er perfekt tilbehør til de fleste kjøttretter, men kan også serveres som en rett alene gjerne med litt salat og spekeskinke.
Det å lage hjemmelagde pommes frites slik at de blir perfekte er ingen stor kunst. Her viser vi deg hvordan
Denne klassisk spanske potetretten med løk, hvitløk, laurbærblader, paprika og tomat, er en rett i seg selv, men også utsøkt til torsk eller kjøtt.
Denne paprikagryte med poteter er det fart i. Hvor mye avgjør det selv. Paprikapulver finnes i mange styrker, men glem for all del den vanlige paprikaen fra krydderhylla i nærbutikken. Den har ikke nok trøkk.
Når halve poteter stekes i ovnen, får du ut maksimalt med smak, Passer til alt av kjøtt og grillet fisk.