Drikke
16. april i Oslo - Unik champagnesmaking med Pol Roger

16. april i Oslo - Unik champagnesmaking med Pol Roger

Bli med på en sjelden smaking av 10 elegante toppchampagner tilbake til 1988 fra et av verdes mest berømte champagnehus.
Redaksjonen
28 Mars 2012 - 16:57

Vin er lidenskap, og ingenting setter følelsene slik i sving som champagne.

Bli med på en enestående smaking av eksepsjonelle og sjeldne champagner fra et av verdens mest berømte vinhus, det familieeide Pol Roger.

Denne kvelden får vi besøk av ingen ringere enn femte generasjon ved huset, Hubert de Billy, som tar deg med på en smaking av hele 10 unike champagner.

Lær mer om Champagne og smak champagner i verdensklasse 

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her

Sjeldne champagner tilbake til 1988

Denne kvelden blir en merkedag for alle champagneinteresserte, for du får oppleve en unik og sjelden smaking av 10 eksklusive champagner hvorav flere årgangschampagner.

Det er selveste Hubert de Billy, tippoldebarnet til Pol Roger, som kommer til Oslo for å lære deg mer om champagne, vinens mange uttrykk og viser deg hvordan champagne utvikler seg over tid.

Her får du smake husets nyvinning Pol Roger Pure Brut, deres elegante Brut Reserve Non Vintage som var med på å definere champagne slik vi kjenner den i dag, og husets årgangsrosé, før du smaker deres aller beste viner.

Du får nemlig smake to årganger av toppcuvéene Pol Roger Brut Vintage 2002 og 1999, Pol Roger Blanc des Blancs 2000 og 1988, og ikke minst husets flaggskip Cuvée Sir Winston Churchill i årgangene 1999 og 1996!

Kvelden får en elegant avslutning med en annen nyvinning fra huset, deres Pol Roger Rich.

Kurset holdes på engelsk

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her

Foretrukket av statsmenn og kongelige

Den 2. januar 1849 startet en ny æra i familien Rogers historie i det Pol Roger som 18-åring etablerte seg som vinselger i Aÿ, det eldste cruet i hjertet av Champagne.

Fra første dag har uavhengighet og et ubønnhørlig fokus på kvalitet i alle ledd vært familiens retningssnor, og det tok ikke lang tid før Pol Roger ble anerkjent for sin eksepsjonelle kvalitet.

Allerede i 1855 begynte Pol Roger å legge om stilen på sine champagner til den tørre (brut) stilen som engelskmennene foretrakk, og da Pol Roger brått døde i 1899 hadde huset på bare 50 år blitt et av de mest berømte champagnehusene i verden med flere kongelige som kunder.

Statsmannen Winston Churchill var en nær venn av Odette Roger i etterkrigstiden, og hans forkjærlighet for husets viner gjorde at deres toppcuvée fikk hans navn i ære ved lanseringen i 1975.

Denne kvelden får du smake to årganger av denne herlige champagnen.

 • FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="PolRoger">Les mer om Champagne Pol Roger her (klikk).

Ta med din kjære, venner og kolleger på en sjelden og uforglemmelig vinsmaking. 
 
Dette er vinene du får smake denne kvelden:

• Pol Roger Pure Extra Brut (62583) (tilleggsutvalg, må bestilles i butikk)

Pol Roger Brut Vintage 1999 (95135) (tilleggsutvalg, må bestilles i butikk)

Pol Roger Blanc de Blancs 1988 (63394) (tilleggsutvalg, må bestilles i butikk)

Pol Roger Cuvée Sir Winston Churchill Brut 1999 (61541)(tilleggsutvalg, må bestilles i butikk)
• Pol Roger Cuvée Sir Winston Churchill 1996, ca kr 1100,- (ikke tilgjengelig i Norge)

Pol Roger Rich (66884) (tilleggsutvalg, må bestilles i butikk)

Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte vinene.

(klikk)

Tid: Mandag 16. april 2012 kl. 18.00 - ca. 20.30
Pris: kroner 545,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.

Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 09.04.12 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.

Spørsmål? Send en mail.
 

 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her