Apéritifs videokjøkken

La mesterkokken Ole Martin Alfsen vise deg hvordan du tilbereder ribbe, lutefisk og kalkun perfekt i herlige matvideoer.

Nå trenger du ikke lenger å vente helt til lille julaften med å få gode tips til hvordan du skal sikre deg at svoren på ribba blir sprø.
 
Eller lurer du kanskje på hvordan du skal få en perfekt lutefisk, eller hvordan du skal sikre deg at kalkunen ikke blir tørr?
 
Mesterkokken Ole Martin Alfsen fra Kulinarisk Akademi, og kjent fra en rekke tv-programmer, har laget en rekke flotte matvideoer på julens spesialiteter og det deilige tilbehøret sammen med Apéritif og VG Nett.
 
Klikk på lenkene nedenfor for mer informasjon
 
Lykke til med julematen!
 

Apéritifs videokjøkken
 
 

Mesterkokken Ole Martin Alfsen viser deg hvordan du skal gå frem for å lage den perfekte julematen.
 
Her er det den klassiske svineribben som står for tur sammen med sitt tradisjonelle tilbehør i VGs og Apéritifs nettkjøkken.
 
 
 

Apéritifs videokjøkken
 

Denne gangen er det lutefisken og det klassiske tilbehøret Ole Martin Alfsen tar for seg i VGs og Apéritifs nettkjøkken.
 
Lær hvordan du får perfekt resultat på delikatessen i disse flotte videoene:
 
 
 
 

Apéritifs videokjøkken
 

Kalkun er noe langt mer enn tørt, smakløst kjøtt, for hvis du bruker god tid og tilbereder kalkunen riktig får du en saftig og fristende fugl til den store festmiddagen.
 
Ole Martin Alfsen tar deg her gjennom de viktige trinnene for at kalkunen, stuffingen (fyllet) og sausen skal bli helt perfekt.
 
 
 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen