Barberakupp

Barbera på dette nivået koster som regel en femtilapp mer.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Om ikke fem tiere, så i alle fall tretti kroner dyrere var Giacosa Fratelli Barbera d`Alba Bussie 2013 (15711) før sommeren. Når den nå er i basis, er prisen satt kraftig ned, til glede for alle barberaelskere. Og dem er det mange av!

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Allround
Den byr på imponerende mye barbera for pengene. Den er saftig med god fylde, flott bærpreg, god fasthet og friskhet. Et herlig følge til de fleste kjøttretter, samtidig som den er veldig god å nippe til etter at maten er fortært.
Stor vinmark
Produsenten Fratelli Giacosa er en tradisjonelt orientert familiedrevet vingård med til sammen 50 hektar vinmarker i Neive, Castiglione Falleto og Monforte. Barberaen kommer fra Bussia , en av de beste vinmarkene i Monforte, og mest kjent for sine robuste baroloer.

At kvaliteten på barbera også blir bra, er denne vinen et godt bevis på. Bussia er en veldig stor vinmark, og de minst attraktive delene er plantet med barbera som naturlig nok selges for en lavere pris enn den store barolo.

Foreløpig er dette eneste vin fra Fratelli Giacosa tilgjengelig på polet, men det er håp om at også baroloen fra samme vinmark dukker opp om ikke altfor lenge.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Giacosa Fratelli Barbera d'Alba Bussie 2018

Produsent:
F.lli Giacosa
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Piemonte
Pris:
169,90 kr
Varenummer:
1571101
87 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.
Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen