Barberavin til knallpris

Barberavin til knallpris

Denne barberaen er 30 kroner billigere enn for ett år siden. Løp og kjøp!

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Allerede ved den opprinnelige prisen var Trinchero Barbera d'Asti Superiore 2008 (92116) et veldig godt kjøp. Rimelig barbera er ofte ikke spesielt spennende, men Trinchero har mye karakter. Og er et funn for den som setter pris på barberavinen sammen med mat og ikke bare som lettfordøyelig nippevin.

Les mer om produsenten

2007-årgangen er skikkelig kraftkost som stiller krav til matfølget. Den trives best sammen med rike retter med saus, rett og slett vintermat.

Finn gode matretter i vår kokebok

Om du ikke drikker opp alt innen vårmenyen gjør seg gjeldende, er det ikke noe problem. Dette er nemlig barbera som tåler og nyter godt av ytterligere lagring.
 
Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Trinchero Barbera d'Asti Superiore 2010

Produsent:
Ezio Trinchero
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Piemonte
Pris:
220,40 kr
Varenummer:
9211601
87 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

 
 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen