Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
BBQ carpaccio
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bland krydderet sammen i en bolle. Dekk indrefileten med et tynt lag krydderblanding, pakk den i plastfilm og legg den i kjøleskap over natten. Legg tallerkenene i kjøleskapet noen timer før carpaccioen skal serveres.
Brun fileten over sterk varme på grillen. Ta fileten vekk fra grillen og legg den på et skjærebrett. La fileten hvile i 15 minutter.
Skjær indrefileten i meget tynne skiver. Dette kan være litt problematisk, men det går greit hvis du har en god og skarp kniv. Alternativet kan være å halvfryse fileten, skjær så i tynne skiver og evt deretter banke skivene flate med en kjøkkenhammer eller knivskaftet. Ta så tallerkenene ut av kjøleskapet og dekk hele tallerken-flaten med de tynne kjøttskivene.
Hell på litt ekstra god virgin olivenolje. Press noen dråper sitronsaft og appelsinsaft over indrefilet skivene. Legg på noen skiver med høvlet parmesanost av god kvalitet.
Se alle de gode grilltipsene her
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Agriolas Costamolino Vermentino di Sardegna 2013
Italia
Volum: 0.750 Pris: 189,80 Bestillingsutvalg -
82 Poeng
Serego Alighieri Possessioni Rosso 2013
Italia
Volum: 0.750 Pris: 139,90 Bestillingsutvalg -
91 Poeng
Bibi Graetz Bugia di Giglio Toscana Bianco 2015
Italia
Volum: 0.750 Pris: 449,90 Bestillingsutvalget
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
