Dagens rett

Biffwok med asparges og mandler

Saftig biff, lynstekt i en rykende varm wokpanne, er både raskt og smakfullt - og en perfekt måte å starte helgen på.

Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid til hele familien.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Biffwok med asparges og mandler

Fremgangsmåte

Skåld mandlene, tørk dem og rist dem litt i tørr panne/wok.
 
Skrell den nederste delen av aspargesene, skjær i biter, men behold tuppene hele. Skjær rødløk i båter og babymais i tre deler.
 
Skjær kjøttet i så tynne skiver som mulig. Stek det i litt olje til det får farge og ta det ut.
 
Stek løken til den er myk, tilsett asparges, babymais og kjøtt, og stek videre i noen minutter.
 
Ha i vann, buljongterning som er knust med gaffel (har du ikke kjøttbuljong kan du bruke kyllingbuljong), spinat i grove strimler (fjern grove stilker) og evt. hakket chili.
 
Kok til alt er gjennomvarmt og spinaten har falt sammen. Ha på skåldede mandler og friske timianblader ved servering.
 
Server kokt ris eller lyst brød til.
 
 

Sendt inn av

Foto: Inkognito

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen