Billig og bra

Alltid billig er ikke en leveregel som anbefales når det gjelder vin. Men noen ganger må du tenke på hver krone, og kanskje særlig når du skal kjøpe inn vin i større kvanta, enten det er med eget bankkort eller bedriftens. I disse dager preges landet av feststemning, og gode samt rimelige vintips er ofte kjærkomne hos verten. Derfor er ukens vin billig og bra!

Enkelte vil nok hevde at 73 kroner ikke er billig og at i Sverige får du "toppviner for samme prisen", men vi forholder oss av prinsipp til tilbudet i Norge. Så får det hårreisende prisnivået på de rimeligste vinene være en annen skål. Derfor er 73 kroner råbillig, og i hvert fall når du får en ordentlig vin for pengene, for det er mye søl nederst på prisstigen, både her til lands og på "systemet".

Spanske Casa Alonso 2000 (45693) er det som fortjener denne omtalen. En enkel men hederlig vin, ren og pen med god syre hvilket gjør den til en god matvin. Selvsagt ikke til de kraftigste rettene, men den er kjempefin til julelunsjbordets assorterte utvalg av kaldt og varmt, samt til retter, gjerne gryter, med kylling, svin eller lam.

Opprinnelsen er Castilla-La Mancha som er Spanias fremste vinsjø. Høyt volum gir lav anseelse og dermed lave priser. Men ikke nødvendigvis lav kvalitet. Noe  Casa Alonso er et bevis på.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen. Casa Alonso 2000 (45693) . Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen
Står du på Polet og ikke husker hva Ukens vin heter, kan du få det på tekstmelding på mobiltelefonen din. I samarbeid med Cellus AS tilbyr Apéritif deg det.

Slik gjør du:
1. Skriv: ukensvin (i ett ord)
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1986
3. Etter sekunder får du Ukens vin på displayet.

Få Ukens vin fast tilsendt
1. Skriv: varsle ukensvin
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1986
3. Du får Ukens vin sendt til din mobiltelefon hver uke. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker å avslutte abonnementet, sender du kodeordet: Stopp ukensvin til 1986.
Pris for tjenesten er kr 5, - pr mottatte melding.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen