Billige bobler

Du må ikke opp i champagneprisnivå for å få god boblekvalitet. Selv ikke om den er rosa.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Denne produsenten fra Burgund byr på riktig gode bobler for pengene. Særlig den rosa utgaven, Comte de Ninot Crémant de Bourgogne Rosé Brut (80204) , som er å få i nesten alle polutsalg, er vellykket. Det er nemlig ekstra vrient å finne en god rosa musserende i de lavere prisklasser siden de koster mer å fremstille enn de "hvite".

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Perfekte druer
Årsaken er at de røde druene må være av ekstra god kvalitet, uten noen form for råte eller skader, når de skal brukes i en rosévin. Fargen sitter jo i skallet og det avgir også det det har av smak og usmak selv med den korte uttrekkstiden som er for en rosévin. Enhver skjønnhetsfeil vil derfor være langt mer merkbar i en rosa enn i en rød vin.

Den finnes også i en lettdrikkelig hvit utgave, Comte de Ninot Crémant de Bourgogne Brut (52230) til samme lave pris. Et godt alternativ for deg som liker en noe mer sødmefylt musserende stil. Dessuten er den en super ingrediens i en sommerlig drink eller bowle .

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Comte de Ninot Crémant de Bourgogne Rosé Brut

Produsent:
Le Comte de Ninot
Utvalg:
Basisutvalg, kategori 3
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Bourgogne
Pris:
129,90 kr
Varenummer:
80204
85 Poeng
Les smaksnotatene »

Comte de Ninot Crémant de Bourgogne Brut

Produsent:
Comte de Ninot
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Bourgogne
Pris:
179,90 kr
Varenummer:
5223001
85 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen