Bli med på prisutdeling i dag

Bli med på prisutdeling i dag

Beste norske kokebok og Årets beste eplemost og sider deles ut. Prominente gjester, spennende smaksprøver, mange gode tilbud og trekning av bokpakker til kr 1850 - helt gratis.
Redaksjonen
01 Desember 2013 - 13:00

Den 9. desember på Det Norske Teatret i Oslo er stedet for spennende smaksprøver og interessante samtaler når prisen for Beste norske kokebok og Årets beste eplemost og eplesider skal deles ut.

Gode smakebiter 

Det er gratis adgang. De første 100 er med i trekningen av fem bokpakker inneholdende årets fem finalistkokebøker.

Meld deg på nå

På Det Norske Teatret får du møte alle de fem finalistene i Beste norske kokebok samt fjorårets vinner.

Legg julehandelen til den 9.

Du kan diskutere mat med forfatterne og få smakebiter fra kokebøkene.

Dette er årets finalister

Dette er fjorårets vinner

Bak kåringen Beste norske kokebok står Apéritif og Norli og det blir rikelig anledning til å studere kokebøker på Norlis kokebokstands denne kvelden. Mange gode tilbud kan vi også love. Du kan derfor starte julehandelen allerede denne mandagen. 

Møt matkjendisene

Selveste Ingrid Espelid Hovig kommer for å signere biografien om seg selv. Det blir derfor god anledning til å hilse på Norges fremste matkjendis gjennom tidene.

Årets beste eplemost og eplesider skal også kåres denne kvelden. Denne kåringen er et samarbeid mellom Apéritif og Eplefest. Ni finalister er valgt ut blant i alt 65 påmeldte produkter av et panel bestående av landets fremste bartendere, vinkelnere og kokker.

Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug kommer for å dele ut prisen til vinneren. Det blir selvsagt rikelig anledning til å smake på de beste eplemostene.

Kjøp med deg hjem

Samt ikke minst å kjøpe eplemost rett fra produsenten for å ha med hjem.

Du vil også møte en rekke andre spennende aktører på matfronten.

Vinneren av høstens eplekakekonkurranse på aperitif.no skal også kåres, og det blir dessuten mulighet til å smake på kakene til de tre finalistene.

Som deltaker får du:

• Fri inngang til arrangementet på Det Norske Teatret
• Møte forfatterne bak årets beste kokebøker
• Gode tilbud fra utstillerne
• Smaksprøver av retter fra kokebøkene og eplemostene
• Deltakelse i trekningen av fem bokpakker til en verdi av kr 1850

Jeg melder meg på

Tid: Mandag 9. desember 2013, kl. 16.30 - 19.00
Pris: Gratis.
Sted: Det Norske Teatret, Kristian IV's gate 8, 0164 Oslo

Arrangementet er et samarbeid mellom Apéritif, Norli og Norsk Eplefest.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her