DAGENS RETT: Carbonara chorizo

Dagens rett Carbonara chorizo

Slik får carbonaraen et ekstra kick

Denne smaksrike pastaretten får et ekstra kick når bacon byttes ut med chorizopølse.

En ekte pasta carbonara lages riktignok ikke med den kryddersterke chorizoen, men prøv denne vrien og du vil bli overbevist.

Her finner du mange flere deilige pastaretter

Alt du trenger å vite om pasta finner du her

 
 
 

Carbonara chorizo

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

Ap

1 pakke(r)
2 dl
parmesan,revet eller høvlet

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Fres chorizopølsen sammen med hakket hvitløk i stekepannen et par minutter. Hell i fløte og revet parmesan, og la det koke et par minutter. Tilsett pastaen.
 
Skill eggene, og rør plommene inn i pastablandingen.

Smak til med sitronsaft og pepper og ha i persille. Server med ferskt brød.

Tips:
Parmesan kan både rives på et rivjern, eller høvles i litt store flak med en ostehøvel eller potetskreller.

Her finner du mange flere deilige pastaretter

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen