Carbonara chorizo
Apéritif

Carbonara chorizo

Carbonara er en enkel klassisk rett basert på pasta og finnes i utallige versjoner Her er med chorizo, spanskinspirert spekepølse. Bare gled deg.

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Fres chorizopølsen sammen med hakket hvitløk i stekepannen et par minutter.
  3. Hell i fløte og revet parmesan, og la det koke et par minutter. Tilsett pastaen.
  4. Skill eggene, og rør plommene inn i pastablandingen.
  5. Smak til med sitronsaft og pepper og ha i persille.

Server med ferskt brød.

Tips:
Parmesan kan både rives på et rivjern, eller høvles i litt store flak med en ostehøvel eller potetskreller.

Her finner du flere carbonara-retter

Her finner du mange flere deilige pastaretter

Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er nå du skal fråtse i vannmelon - også til lunsj eller middag
Dagens rett

Det er nå du skal fråtse i vannmelon - også til lunsj eller middag

La deg friste av denne deilige sommersalaten til middag i dag - enkel å lage er den også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt
Guide

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt

Når du er forsynt med å knaske nyhøstede sommergulrøtter, kan du se på oppskriftene som forvandler denne gode råvaren til noe enda bedre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her