Scampi eller tigerreker har fĂĄtt et litt dĂĄrlig rykte pĂĄ seg gitt at ikke alle er oppdrettet eller fanget pĂĄ en bærekraftig mĂĄte. Det finnes imidlertid godkjente alternativer for alle som vil ha kontroll pĂĄ opprinnelsen.Â
Les mer om hva du skal se etter når du kjøper scampi
Denne retten kan du fint lage uten ĂĄ bruke importert sjømat. Sjøkreps løfter den til de største høyder og vanlige reker blir ogsĂĄ veldig godt. Husk barre at de skal tilsettes helt til slutt da de allerede er ferdig varmebehandlet.Â
Det som bidrar til ĂĄ løfte denne retten er altsĂĄ sausen og særlig den ene ingrediensen Pernod. Dette anissmakende brennevinet er helt genialt til kjøkkenbruk.Â
Se alle de lekre rettene du trenger Pernod til
Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. Â