DAGENS RETT: Gulasj med kyllingkjøttdeig

Dagens rett Gulasj med kyllingkjøttdeig

(Foto: Matprat/Synøve Dreyer )

Lag en lynrask gulasj til middag i dag

Gulasj gir dobbel varme. Hvor sterk du vil ha den, og hva du putter oppi den, avgjør du selv. Eller de andre rundt middagsbordet.

Kjøttsupper hvor du lager kraften på basis av kjøttet i suppen, tar sin tid å lage. Men det er fullt mulig å får et godt resultat med kraft fra butikken eller fryseren, i flytende eller terningform. Denne oppskriften er laget med buljongterning, men du kan selvsagt bruke hjemmelaget kyllingkraft om du har.

Og den er en super måte å bruke opp rester etter helgens middager, enten det er kjøtt eller fisk (helst torsk).

Her finner du andre oppskrifter på denne suppeklassikeren

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.  

Gulasj med kyllingkjøttdeig

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

2 stk
0.5 stk
0.5 ts
2 ss
1 ts
0.5 ts

Fremgangsmåte

Kok linser etter anvisning på pakken. Skjær paprika i strimler, løk i terninger og purre i ringer.

Fres løken i en kjele, og ha i kjøttdeig, presset hvitløk, karve og paprikapulver. Stek i et par minutter.

Rør i tomatpuré og tilsett purre, paprika og buljong. La suppen trekke i 5-10 minutter.

Ha i kokte linser og smak til med krydder. Server med godt brød.

Tips: Her kan du godt benytte deg av ferdig kokte linser hvis du har dårlig tid.

De beste oppskriftene med kylling

Flere oppskrifter med gulasj

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen