Så godt smaker gammelt brød og grønnsaker fra i går
Denne oppskriften er en super måte å bruke over brødet som ingen vil spise lenger, eller grønnsaksrestene etter søndagsmiddagen.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne oppskriften er en super måte å bruke over brødet som ingen vil spise lenger, eller grønnsaksrestene etter søndagsmiddagen.
Les hele sakenEn enkel kyllingrett med masse asiatiske smaker er dagens fristelse som selvsagt også kan lages av annen type kyllingkjøtt.
Les hele sakenTil 17. mai har vi en tendens til å handle inn for mye. Men fortvil ikke, det er nok av oppskrifter som trenger rester.
Les hele sakenHar du også selvplukkete blåbær i fryseren, vet du hva du skal bake i dag.
Les hele sakenDet gjør ingenting om du beregner for mye lutefisk når restene kan bli noe så godt som denne ertesuppen.
Les hele sakenDenne desserten er veldig rask å lage og et godt alternativ til eplekake. Vaniljeiskrem eller pisket seterrømme er nydelig til.
Les hele sakenDen er så tradisjonsrik at ingen vet når den første gang ble laget, men at den har vært et viktig element i Middelhavskosten i hundrevis av år er hevet over enhver tvil.
Les hele sakenAv restene fra julematen kan du lage mange nok smakfulle munnfuller at det blir nok til flere. Eller bare en rekke gode middager i årets første uke. Her får du oppskriftene.
Les hele sakenJulesesongen er dessverre høytid for matkasting. Her er gode råd og oppskrifter for å unngå at mat havner i søpla.
Les hele sakenPai er helt genialt som middag på en mandag. Til denne oppskriften kan du nemlig bruke rester av røykelaks eller gravlaks, Du kan også kjøpe en ferdig paideig så sparer du tid..
Les hele sakenJo mer fristende maten ser ut, jo bedre blir stemningen rundt matbordet. Denne potetsalaten får følge av det du har i kjøleskapet. En utmerket måte å bli kvitt rester på.
Les hele sakenAv og til må man bare lage noe i farten, og da er et smørbrød ikke bare bra å ty til. Det smaker fordømt godt også. Samtidig som du får brukt rester etter søndagsmiddagen.
Les hele sakenDette er en rett du med letthet kan sette sammen en sen ettermiddagstime. Ingrediensene har du allerede i kjøleskapet. Og med rester blir det en ekstra gunstig middag.
Les hele sakenDenne oppskriften er en flott måte å bruke rester som du måtte ha igjen fra tidligere middager på. Godt smaker det også!
Les hele sakenGjør lommeboken og verden en tjeneste ved å endre rutiner og bruke alt du har i kjøleskapet. Her finner du mange gode tips.
Les hele sakenDen lages nemlig med rotgrønnsaker og da er kjøtt overflødig. Men det er lov å jukse og ha på litt kjøtt så lenge det er snakk om rester.
Les hele sakenDet er selvsagt takket være god hjelp av chili og skarp paprika. Hvor skarpt det hele skal bli, er opp til deg. Godt blir det uansett.
Les hele sakenRester av poteter, ost og løk smaker fortreffelig når de gratineres og serveres med bruschetta.
Les hele sakenNoe stort enklere å tilberede enn en omelett skal vanskelig finnes. Samtidig som den er en perfekt måte å pakke inn rester på.
Les hele sakenDenne stuingen er trolig akkurat det du trenger på en mandag.
Les hele sakenMange synes kylling og kalkunkjøtt smaker bedre kaldt, i form av en salat som denne. Skulle det bli noe igjen, smaker den fortreffelig dagen etter i matboksen.
Les hele sakenNår nykålen er så sprø og sødmefylt som nå midtsommers, må den brukes for alt den er verdt. I Thailand vet de å utnytte den på flere måter enn her hos oss.
Les hele sakenEnten du har pølser, kjøtt eller bare grønnsaker igjen etter helgen, får du brukt restene i denne smuldrepaien.
Les hele sakenDenne enkle, men velsmakende retten kan lages med såvel fersk som lettsaltet fisk. Eller rester fra tidligere middager.
Les hele sakenDe siste julekakene blir aldri spist. Derfor er det lurt å gjøre noe med dem allerede nå. Som i denne lettlagete og velsmakende oppskriften.
Les hele sakenDenne grønnsaksretten frisker opp i desembermørket, ikke bare på grunn av fargenen, men også smaken.
Les hele sakenDet er ikke mye som skal til for gjennopplive gårsdagens nybakte brød til sin tidligere prakt. Se bare her.
Les hele sakenBanankake er et populært innslag i kakedisken på kafeen, og verdens enkleste kake å lykkes med hjemme. Et ekstra pluss er at du på denne måten får brukt opp bananer som ellers ville havnet i søpla.
Les hele sakenEtter helgen er det nok mange som har kjøleskapet fullt av rester. Med denne oppskriften får du omsetning på litt av restene. Og denne oppskriften kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenDagens middagsoppskrift er kjapp å lage, men like fullt har den mye smak. Dessuten får du kanskje brukt opp litt rester.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.
Les hele sakenØyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenTempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.
Les hele sakenPepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.
Les hele saken