Lammeboller på tur
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bland sammen lammekjøttdeigen med salt, pepper, fløte og egg.
Hakk oliven, hvitløk, rødløk og basilikum. Vend dette inn i deigen. Ha så til slutt i fetaosten i små terninger.
Form deigen til små boller, og stek dem i olje i panna, på middels varme.
Hell tomatsausen over kjøttbollene, og la dem trekke i sausen i ca 15 minutter før du serverer.
Server bollene sammen med godt brød og salat ved siden av. Denne retten er perfekt som turmat eller som en tapasrett.
Flere hotte tapasretter finner du her
Tips: Kjøttdeig av lam er lett å finne i butikken, og gir gjerne en helt annen smaksopplevelse til rettene du gjerne bruker vanlig kjøttdeig til.
Her finner du flere retter med lammekjøttdeig
Mange lammeretter fra hele verden finner du her
Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter
Mange herlige oppskrifter med lam
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du svært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Astrid Hals