DAGENS RETT: Makrellsalat i potetlompe

Dagens rett Makrellsalat i potetlompe

Bytt ut pølsa med makrell - det blir flere enn lompa glade for

Denne retten er perfekt å lage av rester etter makrellmiddagen. Og ikke minst som en variasjon til sommerlige makrellmåltider.

Makrell er for mange selve smaken av sommer, og i hvert fall den fisken som biter mest begjærlig på kroken. Derfor er det lett å bli lei - om hytteferien en lang og det fiskes hyppig. Da har vi det som trengs, enten denne oppskriften eller en av de mange andre i vår rikholdige kokebok.

Se alle våre oppskrifter med makrell her

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Bestill dagens rett som e-post

Makrellsalat i potetlompe

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

Dressing:
1 stk
1 stk
0.5 ts

Fremgangsmåte

Dryss salt og pepper på makrellfilet, og stek i olje til de er gjennomstekte, ca. 2 minutter på hver side.

Dressing Rens og finhakk chili. Finhakk kjernen av sitrongress og skjær tomat i terninger. Riv skall og press saften av lime. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og varm den til den nesten når kokepunktet.

Avkjøl den. Legg makrellfilet i med salat og persille, drypp over dressing og server.

Tips:
Du kan godt bruke tortillawraps i stedet for potetlompe.

Lekre oppskrifter med makrell

Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen