DAGENS RETT: Fiskesuppe

Dagens rett Fiskesuppe

Prøv denne supre fiskesuppen

Ikke bare smaker den fortreffelig, denne oppskriften på fiskesuppe er både enkel og lettlaget.

Proff fiskesuppe lager du på en tirsdag med god kraft fra butikken . Har du egenprodusert kraft i fryseren, blir retten selvsagt enda mer personlig. 

I denne oppskriften er det derfor ikke fisk, derimot litt skalldyr som blåskjell og krepsehaler, men den blir like god om du erstatter disse skalldyrene med det du måtte ha av fisk eller annnen type sjømat. 

Cayennepepperen derimot må med, den gir suppen en deilig snert. 

Finn mer inspirasjon med disse suppeoppskriftene

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Min fineste fiskesuppe

Fremgangsmåte

Fres sjalottløken myk i smør. Hell på fiskekraft og vin og la det koke inn til 5 dl.

Hell i fløten og la suppen småsurre i 4 - 5 minutter. Smak den til med sherry, salt, pepper og kajennepepper.

Skrubb og damp blåskjellene til de åpner seg. Plukk ut skjellmaten.

Fordel suppen i varme tallerkener og legg i blåskjell, krepsehaler og finsnittet vårløk.
 

Sendt inn av

Foto: Eva Brænd

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen