Proff fiskesuppe lager du på en tirsdag med god kraft fra butikken . Har du egenprodusert kraft i fryseren, blir retten selvsagt enda mer personlig.
I denne oppskriften er det derfor ikke fisk, derimot litt skalldyr som blåskjell og krepsehaler, men den blir like god om du erstatter disse skalldyrene med det du måtte ha av fisk eller annnen type sjømat.
Cayennepepperen derimot må med, den gir suppen en deilig snert.
Finn mer inspirasjon med disse suppeoppskriftene
Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Min fineste fiskesuppe
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Fres sjalottløken myk i smør. Hell på fiskekraft og vin og la det koke inn til 5 dl.
Hell i fløten og la suppen småsurre i 4 - 5 minutter. Smak den til med sherry, salt, pepper og kajennepepper.
Skrubb og damp blåskjellene til de åpner seg. Plukk ut skjellmaten.
Se mange flere lekre fiskesupper her
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: Eva Brænd
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 Poeng
BFM 225 Saison
Sveits
Volum: 0.750 Pris: 169,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Grand Fief de la Cormeraie Muscadet Sèvre et Maine sur Lie 2018
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 154,90 Basisutvalget -
86 Poeng
William Fèvre Petit Chablis 2018
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 200,00 Basisutvalget -
83 Poeng
Geil Riesling Trocken 2019
Tyskland
Volum: 3.000 Pris: 459,00 Basisutvalget -
87 Poeng
Landron La Louvetrie Muscadet Sevre et Main Sur Lie 2019
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 185,90 Bestillingsutvalget