DAGENS RETT: Løvbiff med mozzarella

Dagens rett Løvbiff med mozzarella

Sett løvbiffen i Italia-stemning

Med dagens middagsoppskrift blir det fest med italiensk slagside.

Løvbiff er en lettvint løsning når tiden er knapp eller du ikke har lyst til å tilbringe for mye tid på kjøkkenet. Men at den er lettvint, behøver ikke bety mindre smak. Denne oppskriften har det som trengs. Og alle elsker smaken av Italia.

Her er en annen vri på løvbiffen

Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Løvskiver med mozzarella

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

0.5 ts
hot beauty spice-krydder
0.5 ts
Salsa
0.25 ts
0.25 ts

Fremgangsmåte

Bland sammen alle ingredienser til salsaen. La det stå og trekke mens du lager resten.

Krydre kjøttet, og stek det pent brunt på begge sider i stekepannen, ca. ½ minutt på hver side.

Skjær mozzarella i skiver.

Anrett kjøtt og mozzarella lagvis med salsa mellom lagene.

Server med godt og spennende brød.

Tips: Prøv gjerne å krydre kjøttet med andre sterke kryddersorter, som f.eks. peppermix.
 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen