DAGENS RETT: Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

Dagens rett Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

(Foto: Matprat/Synøve Dreyer)

Søndagsmiddag som får opp appetitten

Denne kyllingretten er vårlig og samtidig smaksrik. Perfekt etter en lang tur i frisk vårluft. Oppskriften er såre enkel.

Kyllinglårene skal ha sin time i ovnen, men da rekker du å lage tilbehøret, dekke bordet og ta deg en dusj om du skulle føle for det. 

Flere fristende kyllingretter finner du her

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time og 15 minutter

Ingredienser

16 stk
Pepperrot- og gressløksmør

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til smøret godt sammen og sett det til side.

Forvarm ovnen til 180 grader. Løsne skinnet på lårene med fingrene og fordel smøret raust under skinnet.

Pakk hvert lår inn i to skiver bacon og legg dem i en ildfast form eller langpanne.

Sett formen midt i ovnen og stek lårene ved 180 grader i ca. 1 time, eller til stykkene er gjennomstekt og har en sprø, gyllen skorpe.

Server gjerne kyllinglårene med grov potetmos, aspargesbønner og skivede tomater. Bruk kraften som danner seg som saus.

Er du lei av den samme kyllingoppskriften så finner du garantert ny inspirasjon her

Her det over 400 oppskrifter med kylling

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen