Putt middagen i et pitabrød
Denne lettlagete oppskriften passer godt på travle hverdager eller når du må ta middagen i klypa.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne lettlagete oppskriften passer godt på travle hverdager eller når du må ta middagen i klypa.
Les hele sakenSaftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.
Les hele sakenDenne søndagen lager vi en middag som hele familien vil digge. Her er oppskrift på helstekt kylling med urter og mascarpone
Les hele sakenI ferien skal du også slappe av på kjøkkenet. Her får du et knippe oppskrifter som er perfekte når du vil være mest mulig utendørs.
Les hele sakenEn smakfull og rask wok med saftig kylling er en favoritt på middagsbordet.
Les hele sakenOm du bare rekker å marinere kyllingen 15 minutter før grilling/steking, gjør det stor nytte for smaken.
Les hele sakenKyllingfilet med reker og asparges samt en hjemmelaget hvitsaus er raskere serveringsklar enn du kanskje tror.
Les hele sakenKoldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenHelgen blir minnerik med en skikkelig italienskinspirert festrett med både parmaskinke og en nydelig risotto. Oppskriften får du her.
Les hele sakenDenne kyllingretten er sommerlig og samtidig smaksrik. Perfekt etter en lang tur i skogen. Oppskriften er såre enkel.
Les hele sakenDenne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.
Les hele sakenHelstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.
Les hele sakenDen franske klassikeren finnes det utallige vrier på. Felles har de at de alltid faller i smak og at det trengs store mengder rødvin, og helst fra Burgund. Først i gryta så i glasset.
Les hele sakenOm du ikke får tak i kyllingbryst med skinn, kan du bruke lår eller gå for en hel kylling. Det blir ekstra feststemt.
Les hele sakenFrisk, knasende hjertesalat med kylling og kikerter blir en veldig god start på uka.
Les hele sakenLørdagskvelden er en kveld vi unner oss litt ekstra godt - dagens rett er intet unntak.
Les hele sakenEn nydelig rett av kylling og eksotiske krydder sprer matglede i desembermørket.
Les hele sakenGrillet kylling er manges favoritt når middagen må raskt på bordet. Med enkle grep gir du den litt ekstra smaksdybde.
Les hele sakenEn skikkelig godbit er hva vi frister deg med til fredagskosen.
Les hele sakenKyllingvinger er deilig snacks, og spesielt godt når det er fredag og kanskje sågar ferie. Når de er ferdigstekte fra butikken, er det bare litt finjustering og tilbehøret som skal til.
Les hele sakenDenne retten er virkelig midt i blinken en septembermandag, enten den er solfylt eller regntung, for den er både rask og enkel å lage, samt utrolig velsmakende basert på høstens gode grønnsaker.
Les hele sakenEn gammel klassiker blir ny og spennende når vi bytter ut det vanlige kjøttet med kylling og ris.
Les hele sakenHavkylling høres unektelig ut som en gedigen spøk, men når smaker fra land og hav kombineres, får vi et lekkert og spennende smaksbilde.
Les hele sakenKylling og masse poteter skal nok sørge for å få deg mett også i dag. Likevel er det urter og krydder som står for det meste av smaken.
Les hele sakenDu kan bruke kyllingkjøttdeig eller banket kyllingfilet. I denne oppskriften er det den kjapt lagde blåmuggostdressing som skaper smaksbølgene.
Les hele sakenRotgrønnsakene gir mye sødme til denne kyllingretten som balanseres av sitron og hvitvin. Urtene bringer inn enda et element som ber om en saftig vin med god sødme og bløte tanniner.
Les hele sakenKyllingbiter som har godgjort seg i en rødkrydret yoghurtmarinade over natten, er den perfekte helgekos.
Les hele sakenDette er fast kost på et hvert besøk i det populære vinområdet Jura, men også lett å lykkes med hjemme.
Les hele sakenLivèche-kyllingbryst er noe av det beste på kyllingfronten. Spesielt når den serveres med søtpotetmos og rødvinspære som her.
Les hele sakenVi er i det litt eksotiske hjørnet og serverer deg en lekker kyllingrett i en syrlig-søt rød saus.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele saken
For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Champagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Vi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Les hele sakenChampagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenDenne oppskriften er en super måte å bruke over brødet som ingen vil spise lenger, eller grønnsaksrestene etter søndagsmiddagen.
Les hele sakenVi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Les hele saken