Slik setter du sammen et fristende koldtbord
Koldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Koldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenHelgen blir minnerik med en skikkelig italienskinspirert festrett med både parmaskinke og en nydelig risotto. Oppskriften får du her.
Les hele sakenDenne kyllingretten er sommerlig og samtidig smaksrik. Perfekt etter en lang tur i skogen. Oppskriften er såre enkel.
Les hele sakenDenne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.
Les hele sakenHelstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.
Les hele sakenDen franske klassikeren finnes det utallige vrier på. Felles har de at de alltid faller i smak og at det trengs store mengder rødvin, og helst fra Burgund. Først i gryta så i glasset.
Les hele sakenOm du ikke får tak i kyllingbryst med skinn, kan du bruke lår eller gå for en hel kylling. Det blir ekstra feststemt.
Les hele sakenFrisk, knasende hjertesalat med kylling og kikerter blir en veldig god start på uka.
Les hele sakenLørdagskvelden er en kveld vi unner oss litt ekstra godt - dagens rett er intet unntak.
Les hele sakenEn nydelig rett av kylling og eksotiske krydder sprer matglede i desembermørket.
Les hele sakenGrillet kylling er manges favoritt når middagen må raskt på bordet. Med enkle grep gir du den litt ekstra smaksdybde.
Les hele sakenEn skikkelig godbit er hva vi frister deg med til fredagskosen.
Les hele sakenKyllingvinger er deilig snacks, og spesielt godt når det er fredag og kanskje sågar ferie. Når de er ferdigstekte fra butikken, er det bare litt finjustering og tilbehøret som skal til.
Les hele sakenDenne retten er virkelig midt i blinken en septembermandag, enten den er solfylt eller regntung, for den er både rask og enkel å lage, samt utrolig velsmakende basert på høstens gode grønnsaker.
Les hele sakenEn gammel klassiker blir ny og spennende når vi bytter ut det vanlige kjøttet med kylling og ris.
Les hele sakenHavkylling høres unektelig ut som en gedigen spøk, men når smaker fra land og hav kombineres, får vi et lekkert og spennende smaksbilde.
Les hele sakenKylling og masse poteter skal nok sørge for å få deg mett også i dag. Likevel er det urter og krydder som står for det meste av smaken.
Les hele sakenDu kan bruke kyllingkjøttdeig eller banket kyllingfilet. I denne oppskriften er det den kjapt lagde blåmuggostdressing som skaper smaksbølgene.
Les hele sakenRotgrønnsakene gir mye sødme til denne kyllingretten som balanseres av sitron og hvitvin. Urtene bringer inn enda et element som ber om en saftig vin med god sødme og bløte tanniner.
Les hele sakenKyllingbiter som har godgjort seg i en rødkrydret yoghurtmarinade over natten, er den perfekte helgekos.
Les hele sakenDette er fast kost på et hvert besøk i det populære vinområdet Jura, men også lett å lykkes med hjemme.
Les hele sakenLivèche-kyllingbryst er noe av det beste på kyllingfronten. Spesielt når den serveres med søtpotetmos og rødvinspære som her.
Les hele sakenVi er i det litt eksotiske hjørnet og serverer deg en lekker kyllingrett i en syrlig-søt rød saus.
Les hele sakenDenne retten smaker utmerket på en julisøndag selv om den er tilberedt innendørs og ikke har vært innom grillen.
Les hele sakenKyllingklubber er mat alle liker, og med denne oppskriften er du sikret suksess. Spesielt når den etterfølges av en så god dessert.
Les hele sakenFredag er ukeslutt, og for mange står kylling på menyen. Gi den litt ekstra smakshjelp med denne enkle oppskriften.
Les hele sakenKylling fra ovnen blir ekstra frisk og saftig med sitron i formen.
Les hele sakenFrikassé er skikkelig retromat, men ikke mindre godt av den grunn. Perfekt etter en lang søndag i frisk aprilluft.
Les hele sakenKylling kan du gjerne, rent smaksmessig, eksperimentere med i alle retninger. Kyllingen tar lett til seg det meste av smaker, og her får du en balansert og spennende smak i retur.
Les hele sakenLag denne lettvinte kyllingretten med deilige asiatiske smaker, så har du tid til både tur og fastelavnsbaksten.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken