De beste nyttårsboblene

Den beste champagnen som er å få i butikken akkurat nå finner du her.
Aase E. Jacobsen
27 Desember 2006 - 13:35

Har du ikke handlet inn champagnen til nyttår ennå, bør du gjøre det nå. Risikoen for å møte tomme polhyller øker for hver time som går av 2006.

Unngå krise
Og da ender du kanskje opp som han som måtte skåle inn det nye året i en billig og søt musserende. Det kan hende at ikke det var det verste hvis ritualet ble gjort ute ved 15 minus. Og alle hadde fått nok fra før.

Fra basislisten
Men har du planlagt større raffinement for årets nyttårsfeiring, lønner det seg å ta en titt på de beste champagnene fra polets faste sortiment. For det er det du må forholde deg til nå, noen dager før den store dagen.

Basisutvalgets beste og dyreste
 
Denne rådyre champagnen har en helt spesiell virkning på folk. Den oser av luksus, men skuffer heller ikke. Det er nemlig ikke bare innpakningen og reklamen som gjør den eksklusiv.

Dette er en svært sammensatt champagne på alle måter og en drøm på matbordet. DP som den kalles blant innsidere, åpnes aldri utendørs ved vinterlige forhold. Det er helligbrøde.

Nestbest og mye mer for pengene
 
Denne champagnen skuffer aldri, og selv om prisen kan virke høy, får du noe helt spesielt for pengene.

Dessuten kan den lagres i minst ti år.

Heller ikke denne tar du med deg ut i rakettosen.

Billigst av de beste
 
Denne robuste champagnen tåler en støyt - også å bli åpnet til akkompagnement av fyrverkeri og støyende nordmenn.

Men den fungerer aldeles utmerket som start på kvelden - til fingermat eller en forrett.

Her finner du oversikten over de 11 beste champagnene for nyttårsfesten (klikk)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her