De beste nyttårsboblene

Den beste champagnen som er å få i butikken akkurat nå finner du her.
Aase E. Jacobsen
27 Desember 2006 - 13:35

Har du ikke handlet inn champagnen til nyttår ennå, bør du gjøre det nå. Risikoen for å møte tomme polhyller øker for hver time som går av 2006.

Unngå krise
Og da ender du kanskje opp som han som måtte skåle inn det nye året i en billig og søt musserende. Det kan hende at ikke det var det verste hvis ritualet ble gjort ute ved 15 minus. Og alle hadde fått nok fra før.

Fra basislisten
Men har du planlagt større raffinement for årets nyttårsfeiring, lønner det seg å ta en titt på de beste champagnene fra polets faste sortiment. For det er det du må forholde deg til nå, noen dager før den store dagen.

Basisutvalgets beste og dyreste
 
Denne rådyre champagnen har en helt spesiell virkning på folk. Den oser av luksus, men skuffer heller ikke. Det er nemlig ikke bare innpakningen og reklamen som gjør den eksklusiv.

Dette er en svært sammensatt champagne på alle måter og en drøm på matbordet. DP som den kalles blant innsidere, åpnes aldri utendørs ved vinterlige forhold. Det er helligbrøde.

Nestbest og mye mer for pengene
 
Denne champagnen skuffer aldri, og selv om prisen kan virke høy, får du noe helt spesielt for pengene.

Dessuten kan den lagres i minst ti år.

Heller ikke denne tar du med deg ut i rakettosen.

Billigst av de beste
 
Denne robuste champagnen tåler en støyt - også å bli åpnet til akkompagnement av fyrverkeri og støyende nordmenn.

Men den fungerer aldeles utmerket som start på kvelden - til fingermat eller en forrett.

Her finner du oversikten over de 11 beste champagnene for nyttårsfesten (klikk)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her