Deilig i boks

Det er ikke ofte jeg tar slike ord i munnen, men det stemmer veldig godt for denne sørafrikaneren. Men den er som vanlig enda deiligere i flaske.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Da Goats do Roam 2013 (10783) kom på polet var den julinyhetenes absolutte favoritt. En stor og deilig munnfull med rike bærtoner, fint jordsmonnspreg samt preg av så vel blomster som mokka og sjokolade. En usedvanlig innsmigrende og kjøttfull vin til hundre kroner. Topp til de fleste kjøttretter.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Bedre enn i Sverige
Og et godt hopp opp i kvalitet fra den forrige versjonen av samme vin. Årsaken til dette er at produsenten Fairview og Charles Back valgte å gi det norske markedet ekstra god vin i forbindelse med polets Sør-Afrika-satsing . Trolig i pur glede over all energien som fotball-VM skapte i landet! Derfor er den Goats do Roam 2009 du kan kjøpe i Norge langt bedre enn den svenskene (og alle andre) må ta til takke med.

Bærer alkoholen godt
Flasken har nå fått følge av en boksutgave, Goats do Roam 2014 (55375) . Fortsatt like innsmigrende med kjøttfull frukt, men uten den samme store fylden. Mer en kosevin enn flaskeutgaven, men likevel blant de aller beste boksene på markedet. Og prisen er jo utrolig gunstig for en vin som tross alt holder 14 prosent alkohol. Et forhold som Goats do Roam-vinene for øvrig bærer godt.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Fairview Goats do Roam 2020

Produsent:
Goats do Roam Wine Company
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Sør-Afrika
Område:
Coastal Region
Pris:
129,90 kr
Varenummer:
1078301
82 Poeng
Les smaksnotatene »

Goats do Roam 2014

Produsent:
Charles Back And The Fairview Team
Utvalg:
Basisutvalg, kategori 6
Volum:
3.000l
Land:
Sør-Afrika
Område:
Western Cape
Pris:
379,90 kr
Varenummer:
5537501
82 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen