Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet
Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.
Les hele sakenHer er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Les hele sakenJørgen Dons er en av Norges mest fremtredende bartendere gjennom mange år og definitivt en av de mest joviale. At han også behersker det å lage den viktigste drinkingrediensen får du en smakebit på her.
Les hele sakenVi snakker om vellagret akevitt, eplemost og øl av typen belgisk wit.
Les hele sakenAkevittens høysesong er i anmarsj, og Sesto Sensos engasjerende Felice Capasso hjelper deg med å velge de rette flaskene til årets julemat.
Les hele sakenBlant nyhetene finner du også årets juleakevitter som dekker hele spekteret. Samt mye annet godt brennevin til den forestående julefeiringen.
Les hele sakenAkevitt er veldig godt som basis for en sour - her i en sommerlig versjon som kan lages med eller uten skum.
Les hele sakenAkevitt og skikkelig god eplemost er hovedingrediensene som gjør at du kommer til å holde varmen.
Les hele sakenFargen er dessuten perfekt påskegul. Men aller viktigst er at det smaker knallgodt.
Les hele sakenEtter mange års tilbakegang øker nå salget av snaps. Men renessansen er i en annen form, uten karvesmak og med en friskere innpakning som appellerer til nye kunder. Noen snakker om en hipsterifisering av snapsen.
Les hele sakenDet er kombinasjonen av portvin og akevitt som skaper varmen og krydderpreget - en drink trenger altså ikke være varm for å tine opp en desemberkald kropp.
Les hele sakenJulens deiligste smaker møter norsk brennvin av beste kvalitet til en særdeles smakfull aften i Trondheim. Superduoen Odd Nelvik og Jon Bertelsen server gode historier og fakta til denne lekre 5-retters middagen. Denne kvelden må du få med deg.
Les hele sakenHer er det veldig mye godt som varmer helt ut i hårrøttene og tærne.
Les hele sakenOslo Håndverksdestilleri gjør det samme med akevitt som whiskydestillerier har gjort med whisky, nemlig å eksperimentere med ulike fattyper. I bunnen ligger bruk av kun norske vekster som smakskomponenter, for så vel akevitt som gin og vodka.
Les hele sakenMesterblender Jon Bertelsen tar deg igjennom en helaften med akevitt og julemat i fokus.
Les hele sakenSmak 5 akevitter til 5 deilige retter fra de dyktige kokkene på Royal Garden Hotel i hjertet av Trondheim.
Les hele sakenDen er dessuten såre enkel, bare litt akevitt, tonic og en strimmel med kokt tang og en skive grapefrukt for syns skyld.
Les hele sakenOg en av ingrediensene lager du selv. Granskuddsirupen som er den reneste medisinen, kommer til å gjøre nytten til langt mer enn denne drinken.
Les hele sakenMed så vel morsdag som Valentinsdag i vente, er det greit å ha drinkplanen klar.
Les hele sakenSammen med lime, ingefær og vanilje får akevittrestene nytt liv.
Les hele sakenKombinasjonen av Linie-akevitt, lime og hylleblomst er forfriskende og innsmigrende. Den perfekte starten på lutefisk- eller rakefisklaget. Eller dagen etter.
Les hele sakenOm Mulata i dag ikke er et politisk korrekt navn på en drink, er den i alle fall historisk. Konseptet er en lysebrun cocktail som lages ved å blande lys rom og kakaolikør. Her er det brukt akevitt i stedet og det funker veldig godt.
Les hele sakenOg ikke bare akevitt, men også akevittlikør er med på å gi denne kaffedoktoren ekstra mye smak.
Les hele sakenAkevittdrinker er trendy som bare det. Her kombineres akevitt med hjemmelaget appelsinsirup og champagne. Perfekte smaker for å ønske det nye året velkommen.
Les hele sakenAkevitt er i ferd med å ta over for gin som bartendernes nye favoritt. Denne vrien er en fin drink å starte med om du fortsatt ikke har vent deg til akevitt på denne måten.
Les hele sakenDet er kombinasjonen av akevitt modnet i portvinsfat, urtelikør og multer som sikret den svenske bartenderen Yvonne Tran seieren i drinkkonkurransen Linie The Journey.
Les hele sakenMed Baklandet Skydsstation har Trondheim fått et sild- og snaps-paradis som konkurrerer med de beste i Danmark. Det måtte selvsagt en danske til.
Les hele sakenI alt 19 akevitter har så god distribusjon at du er garantert å finne flere av dem i ditt nærmeste polutsalg. Her kan du se hvilke som er best.
Les hele sakenHer finner du alle akevittene Apéritif har testet de siste årene. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Les hele sakenAkevittklassikeren Fjellbekk er så norsk som den kan bli. Bortsett fra smaken av lime, den må fortsatt importeres.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken