Den ultimate mai-drink

I dag er det en klassiker som står på kartet - Mai Tai'ens popularitet er lett å forstå med sin rike og forfriskende smak.

Originaloppskriften stammer fra Victor "Trader Vic" Bergeron som i 1944 ønsket å lage en ny drink basert på fatlagret rom. Resultatet er lett å se - et ikon av en drink som har blitt ført videre i generasjoner.
 
De to første drinkene som Trader Vic serverte var til to venner av seg fra Tahiti, og de utbrøt "Mai tai roa ae" når de smakte den. Oversatt betyr utbruddet noe slikt som "det beste, ikke av denne verden", og navnet Mai tai ble hengende.
 
Rom, og ikke minst fatlagret og eldre rom, er utrolig å bruke som base for drinker. Prøv de mørke romvariantene også som en avec - det er ingenting i veien for å nyte en god vellagret rom på samme måte som du nyter whisky eller cognac.
 
Har du lyst til å finne ut hvilke romsorter som er best?
 
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online .
 
Vi ønsker deg en riktig god helg!

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Mai Tai med mørk rom

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen