I denne oppskriften kommer sitrus inn i alle ingredienser, i form av sitronsaft og limeskiver, som smakselement i mang en gin av typen London Dry og ikke minst i likørklassikeren Cointreau.
Cointrast - drink med Cointreau, gin og sitrus
Denne sitrusdrinken gir gode vårvibber
Les også
Cointrast - drinkoppskrift med Cointreau, gin, sitron og lime
Fremgangsmåte
- Fyll et longdrinkglass med frisk is, Cointreau og gin.
- Rør inn limeskiver og sitronsaft.
- Topp med tonic.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Odd Nilsen
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling
Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper
Dette er en kombinasjon som treffer alle smaksløkene – både dine og partnerens.
Les hele sakenSlike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Knallkjøp fra Bordeaux' østside
5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Pai gir sikker middagsseier
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling
Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.
Les hele saken