Direktøren på plass før åpningen

Direktøren på plass før åpningen

Odd Petter Meinseth blir sjef ved nye Scandic Stavanger City.
28 Juni 2013 - 20:09

Odd Petter Meinseth er ansatt som hotelldirektør for nye Scandic Stavanger City, som åpner i mai 2014. Meinseth er allerede en kjent profil i Stavanger og kommer fra stillingen som direktør for Clarion Collection Skagen Brygge. Meinseth starter i stillingen 1. september.

– Vi har vært på jakt etter en person som har både erfaring og det engasjementet som trengs for å åpne et nytt hotell, og Odd Petter var den beste kandidaten. Satsingen vår i Stavanger er viktig for oss, og nå ligger det videre arbeidet frem mot åpningen i de beste hender, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge i en pressmelding.

LES OGSÅ: Stjernekokk til Gladmat

Meisnseth har også vært direktør ved åpningen av Quality Hotel Ulstein, daglig leder av restaurant Bølgen & Moi i Stavanger og vært drifts- og F&B-ansvarlig ved åpningen av Clarion Hotel Stavanger. Han har også tidlig i sin karriere jobbet for Scandic, da ved hotellet på Hamar.

Det nye hotellet i Verksgata, sentralt i Stavanger sentrum, vil få 226 rom og kurs- og konferansemuligheter for opptil 300 personer. Etter planen skal det åpnes i mai neste år.

– Det er alltid spesielt å forberede åpningen av et nytt hotell. Dette er en utfordring jeg rett
og slett ikke kunne si nei til. Jeg gleder meg til å lede arbeidet, sier den nyansatte direktøren.

LES OGSÅ: Stordalen tilbake i København

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til
+
Godbiter i pollisten

28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til

Den kommer fra et sted få tror lager så holdbare viner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
+
Ukens vin

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp

Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger
+

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger

Det tradisjonsrike champagnehuset Bollinger har i de senere år intensivert sitt fokus på pinot noir og blanc de noirs-champagne gjennom lansering av flere terroirspesifikke cuvéer.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til
+
Godbiter i pollisten

28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til

Den kommer fra et sted få tror lager så holdbare viner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
+
Ukens vin

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp

Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?
Guide

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?

Det er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik lager du julekonfekten selv
Julemat
Oppskrifter julegodter

Slik lager du julekonfekten selv

Marsipan, karameller og sjokolade er slett ikke vanskelig å lage selv. Apéritif har tipsene og oppskriftene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ta en sniktest av juleskinka med dette tilbehøret
Dagens rett

Ta en sniktest av juleskinka med dette tilbehøret

For mange hører skinke til på julemenyen, både den klassiske og den røykte. Den siste er i sentrum for denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her