Farlig frekkas

Farlig god, frekk og leskende, dette blir festens store hit, ikke minst siden vi bruker en flott akevitt i drinken.

Vi er midt inne i høytiden for de mange festene og julebordene, og enten du arrangerer fest selv eller bare vil ha en annerledes og deilig drink, har vi forslaget her.
 
Akevitt hører høytiden til, men hvem har sagt at det bare skal nytes bart ved siden av et skummende juleøl ? Akevitt er fabelaktig i drinker, og har du ikke forsøkt det før, er det jaggu på tide.
 
Det finnes akevitter av forskjellig kaliber, noen som passer bedre til drinker enn andre, og her har vi brukt en fatlagret type som gir en deilig fylde og rikhet til denne enkle men du så lekre drinken.
 
 
Dette er dessuten en flott drink å lage som en velkomstdrink som en bowle, ikke minst med den deilige smaken fra den fyldige bringebærlikøren. Har du ikke bringebær å pynte med kan du gjerne bruke en limebåt.
 
Du finner de beste artiklene, oppskriftene, testene av drikkevarer og mye, mye mer for høytiden i Apéritifs store julemeny .
 
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online .
 
 
Vi ønsker deg en riktig god helg!
 
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase .

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Linie Berry

Fremgangsmåte

Fyll et highballglass med isbiter. Tilsett akevitt, bringebærlikør og presset lime.

Fyll opp med cranberry juice, og pynt med bringebær eller en limeskive.

Råvarer:

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen