Farlig god

La deg friste av en riktig villstyring av en drink denne helgen.

Herlige fruktige drinker er farlig godt, og de siste årene har vi sett flere og flere tiki-drinker, mojitos og andre lekkerbiskener på de mange barkartene.
 
Denne uken er det en spennende versjon av den klassiske mojitoen vi kan friste med.
 
Det er bartenderen Ole Jonny Aasmundsengen på Color Magic som sammen med sine gode kolleger har komponert en rekke lekre drinker som deres gjester kan la seg friste av.
 
Her har den klassiske mojitoen fått en renessanse med en lagret rom, friske bær og ikke minst en kongelig avslutning i det vi bruker en deilig champagne til å toppe med.
 
Mange forbinder rom med de lyse variantene og den klassiske Cuba Libre og Daiquiri, men det finnes en rekke herlige romtyper som du kan bruke like godt som avec.
 
Baren i akterskipet på Color Magic er vel verd et besøk for alle de som elsker gode drinker.
 
Med fokus på de aller beste råvarer og et drinkkart som har en god blanding av klassiske drinker og spennende nyskapninger, kan det som gjest være vanskelig å rive seg løs.
 
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online .
 
 
Vi ønsker deg en riktig god helg!
 
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase .

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Wild Royal Mojito

Fremgangsmåte

Ha en liten neve friske bær i et highballglass sammen med en god klype friske peppermynteblader og sukkerlake.
 
Knus alt sammen med en morter eller en stor skje og ha i saften av en stor båt lime.
 
Ha i en stor skje knust is og tilsette romen, rør godt rundt. Topp opp med champagne og pynt med friske bær og et fint skydd peppermynte.
 
Tips: Bruk de friske bærene du liker best. Du får tak i friske bær året rundt i butikkene, men selvplukkede bær i bærsesongen gir en enda bedre smak.
 
Råvarer:
 
 

Sendt inn av

Foto: romrodinka

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen