Ferietid

Apéritifs redaksjon tar nå en velfortjent ferie, men du som leser vil likevel få servert nye artikler flere ganger i uka. Vi gjør også oppmerksom på at Dagens rett på e-post har tatt pause frem til 6. august.
Redaksjonen
06 Juli 2007 - 11:00

Vi våger oss altså på en aldri så liten strekk, kanskje med bena godt plantet i vannskorpa, de neste fire uker. Men sover; det gjør vi ikke. Ved å besøke våre sider regelmessig fremover i sommer, vil du stadig finne nye artikler og oppskrifter på sommermat, og - ikke minst - annet aktuelt stoff. Vi følger stadig med i det som skjer, og lager en sak av det dersom saken synes viktig.
 
Dagens rett vil du som ordinært finne hver eneste dag på våre nettsider, men altså ikke i din e-postboks.

Visste du forresten at vår matseksjon er oppdelt i sesonger? Ta deg en titt, og vi er sikker på at du finner noe som frister. Du finner de under seksjonen "Mat" øverst i margen på venstre side.
 
Vår egen kokebok inneholder akkurat nå godt over 4000 oppskrifter du kan ha glede av. Søk på ingredienser eller bestemte ord, og før du kan si "kake", sitter du kanskje igjen med hodet fylt av nye og fristende retter. Valget er ditt, og sommeren er lang!
 
Er det noe du ikke finner, eller du simpelthen lurer på? Send et innlegg til Apéritifs forum, og sjansen er stor for at en av våre lesere gir deg råd. Likeledes: dersom du har en god oppskrift du gjerne vil dele med oss og de andre leserne; send den til oss, så legger vi den ut i vår base.
 
Hva med polvarene? Usikker på hva som er godt? Våre profesjonelle smakere har gjort forarbeidet for deg. Ta en titt på våre tester av ikke bare vin, men også øl og brennevin og annet godt drikke. Gjør et søk i vår egen polliste, hvor du også direkte kan bestille dine varer og få dem levert på døra eller hente selv.
 
Som du ser, finnes det kanskje - for deg - ukjente sider hos oss. Legg ut på en aldri så liten oppdagelsesreise, og bli kjent med våre tjenester.
 
Redaksjonen ønsker alle våre lesere en riktig god sommer!

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner
Dagens rett

Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner

Seibiff er en klassisk fiskerett som med med stekte epler og tyttebærkrem får en ny vri.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her