Ferietid

Apéritifs redaksjon tar nå en velfortjent ferie, men du som leser vil likevel få servert nye artikler flere ganger i uka. Vi gjør også oppmerksom på at Dagens rett på e-post har tatt pause frem til 6. august.

Vi våger oss altså på en aldri så liten strekk, kanskje med bena godt plantet i vannskorpa, de neste fire uker. Men sover; det gjør vi ikke. Ved å besøke våre sider regelmessig fremover i sommer, vil du stadig finne nye artikler og oppskrifter på sommermat, og - ikke minst - annet aktuelt stoff. Vi følger stadig med i det som skjer, og lager en sak av det dersom saken synes viktig.
 
Dagens rett vil du som ordinært finne hver eneste dag på våre nettsider, men altså ikke i din e-postboks.

Visste du forresten at vår matseksjon er oppdelt i sesonger? Ta deg en titt, og vi er sikker på at du finner noe som frister. Du finner de under seksjonen " Mat " øverst i margen på venstre side.
 
Vår egen kokebok inneholder akkurat nå godt over 4000 oppskrifter du kan ha glede av. Søk på ingredienser eller bestemte ord , og før du kan si "kake", sitter du kanskje igjen med hodet fylt av nye og fristende retter. Valget er ditt, og sommeren er lang!
 
Er det noe du ikke finner, eller du simpelthen lurer på? Send et innlegg til Apéritifs forum , og sjansen er stor for at en av våre lesere gir deg råd. Likeledes: dersom du har en god oppskrift du gjerne vil dele med oss og de andre leserne; send den til oss , så legger vi den ut i vår base.
 
Hva med polvarene? Usikker på hva som er godt? Våre profesjonelle smakere har gjort forarbeidet for deg. Ta en titt på våre tester av ikke bare vin, men også øl og brennevin og annet godt drikke. Gjør et søk i vår egen polliste , hvor du også direkte kan bestille dine varer og få dem levert på døra eller hente selv.
 
Som du ser, finnes det kanskje - for deg - ukjente sider hos oss. Legg ut på en aldri så liten oppdagelsesreise, og bli kjent med våre tjenester.
 
Redaksjonen ønsker alle våre lesere en riktig god sommer!

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen