Fettucine med makrell og basilikum

Pasta og makrell er ingen gitt kombinasjon. Kanskje desto viktigere å forsøke seg på? Makrell er heller ingen enkel råvare å finne den perfekte drikkematch til, men vi har da funnet frem til en super hvitvin fra Loire. Så er det opp til deg å bedømme hvor vellykket dette måltidet blir.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fettucine med makrell og basilikum

Fremgangsmåte

Kok pasta som anvist på pakningen. Rens og skjær løken i terninger. Surr løken blank i olivenolje i en gryte. Del de hermetiske tomatene i småbiter og ha dem i gryten. Kok opp og tilsett frisk basilikum og smak til med salt og pepper.

Tørk og del makrellfilètene i 3-4 cm stykker. Pensle med olivenolje og gni dem inn med presset hvitløk, salt og pepper. Stek makrellbitene gylne på middelsvarm stekepanne. Server makrellbitene med pasta og tomatsaus over.

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen