Flautas de pollo (kyllingfløyter)

Ta deg litt ekstra tid til forberedelsene i dag. Vi skal nemlig lage noe svært spennende med kylling som hovedingrediens. Med maistortilla smaker dette aller best, men siden den mange steder er vanskelig å få tak i, er hvetetortilla derfor en god nummer to.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Flautas de pollo (kyllingfløyter)

Fremgangsmåte

Fjern frøene på chiliene. Finhakk dem sammen med korianderbladene. Skjær tomat og løk i terninger. Fres alt i stekepanne sammen med olje. Skjær kyllingkjøttet i strimler og tilsett i pannen. La kjøttet bli varmt.

Varm tortillaene som anvist på pakken.

Ha på et par skjeer med kjøtt- og grønnsaksblanding. Rull dem sammen til fløytefasong. Fest med tannstikkere. Varm olje i en dyp stekepanne eller gryte og friter fløytene til de er sprø og lys brune. Legg dem på kjøkkenpapir.

Server fløytene med aguacate salsa og rømme.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen