Flytende julekalender 2011

Flytende julekalender 2011

Apéritifs julekalender er av et helt annet kaliber enn andre julekalendere.

Mens andre julekalendere inneholder alt fra smakløs melkesjokolade til totalt unyttige duppeditter, skjuler Apéritifs 24 adventsluker like mange gode viner. I alle prisklasser. Fra drøyt hundrelappen og oppover. 24 luker er det samme som to kasser med viner som passer de fleste smaker og anledninger.

 

Varer lenge

Viner som enten kan nytes gjennom adventstida eller gjemmes langt inn i det nye året. Og best av alt er at du kan dele tipset med en venn – eller invitere din kjære på et glass og en matbit etter endt førjulsdyst.

Tips og bestill

Du klikker ganske enkelt på dagens luke og havner dermed i Apéritifs polliste hvor du kan dele dagens kalenderluke på sosiale medier, som Facebook, Twitter og Google+.Selvsagt kan du bestille vinen ved å klikke på Bestill-knappen. Eller plukke den opp på nærmeste pol - for mange av vinene i julekalenderen har stor tilgjengelighet.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Du kan selvsagt også klikke på de foregående datoer for tidligere tips.

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen