Førjulskos til godpris

Denne vinen er rett og slett herlig, med og uten mat, og til en svært så behagelig pris.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Selv om det er cornas som er Jean Luc Colombos virkelige styrke, har den allestedsnærværende mannen full kontroll med blandinger av Rhône-dalens druesorter. Det dokumenteres gjennom hans "vanlige" Les Abeilles Côtes du Rhône 2007 (56801) . Som alltid har vært et sikkert kort i en kategori som huser alt fra relativt enkle til svært konsentrerte viner.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Tredel av prisen
Les Abeilles har mye Rhône-karakter, både i form av skogsbær, jordsmonn og krydder. En vin som tenderer i retning châteauneuf-du-pape på grunn av sin saftige og innsmigrende og samtidig konsentrerte og faste karakter. Men altså til en tredel av prisen.

Vellykket villages
Dessverre er ingen av Colombos cornas-er tilgjengelige via polet, men han kan by på en ren syrah-vin i form av Les Fées Brunes Crozes Hermitage 2006 (57986) . Samt en svært vellykket Cairanne Les Pavillon des Courtisanes 2005 , som er côtes-du-rhône fra én enkelt landsby (villages).

En rik og lovende vin med flott syre, godt med krydder og fint innslag av mourvèdre , hvilket gjør den til en veldig god viltvin, eller til en saftig høstgryte , og som snart kommer i en enda mer vellykket 2006-utgave.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Les Abeilles Côtes du Rhône 2007

Produsent:
Jean Luc Colombo
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Rhône Nord
Pris:
135,50 kr
Varenummer:
56801
86 Poeng
Les smaksnotatene »

Les Fées Brunes Crozes Hermitage 2006

Produsent:
Jean-Luc Colombo
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Rhône Nord
Pris:
205,00 kr
Varenummer:
5798601
88 Poeng
Les smaksnotatene »

Cairanne Les Pavillon des Courtisanes 2006

Produsent:
Jean Luc Colombo
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Rhône Sør
Pris:
189,50 kr
Varenummer:
56800
89 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen