Førjulstilbud

Ukens vin er noe så hyggelig som et godt tilbud nå i innledningen til julestria. En vin som passer så vel til å putte i egen vinhylle som å gi bort i julegave. Og tilbudet innebærer 20 kroner i avslag.

Rett som det er setter importørene ned prisen på et restparti med vin. Årsakene kan være flere, enten rent markedsstrategiske, for å komme under en av de mange magiske prisgrensene, eller beholdningsrelaterte for å kvitte seg med et restparti. Som i tilfellet med ukens vin bare at denne gangen er det ikke snakk om noen dvask hyllevarmer, nei tvert imot.

Formulæ 1997 (varenr. 32110, bestillingsutvalg, kr 89,50) er en av Barone Ricasolis siste kreasjoner som ble skapt for å feire en av Ricasoli-baronenes store bidrag til vinverdenen, nemlig at det var han som definerte sangiovese som hoveddrue i vinstilen som fikk navnet chianti. Derfor er Formulæ laget av bare sangiovesedruer. Som har fått et opphold i dels ståltanker og dels amerikanske fat som gjør den til en utradisjonell toscaner. Den har altså ikke betegnelsen chianti men IGT (indicazione geografica typica) som brukes for viner som ikke passer inn i det til tider rigide DOC- eller DOCG-systemet.

For denne skammelig lave pris får du altså en smaksrik sangiovesevin med modent snev av animalskhet og noe fat, i munnen er den svært leskende med fin syrlighet og god finish. Super til mat som pasta eller ikke for kraftige retter av kalv, men også finfin å drikke alene.

Her kan du lese mer om produsenten:

Ukens vin på mobilen
Står du på Polet og ikke husker hva Ukens vin heter, kan du få det på
tekstmelding på mobiltelefonen din. I samarbeid med Cellus AS tilbyr
Apéritif deg det.

Slik gjør du:
1. Skriv: ukensvin (i ett ord)
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1986
3. Etter sekunder får du Ukens vin på displayet.

Få Ukens vin fast tilsendt
1. Skriv: varsle ukensvin
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1986
3. Du får Ukens vin sendt til din mobiltelefon hver uke. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker å avslutte abonnementet, sender du kodeordet: Stopp ukensvin til 1986.
Pris for tjenesten er Kr 5, - pr mottatte melding.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen