Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Fyldig blomkålsuppe med røykt laks og pesto rosso
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
1
stk
Pesto rosso
12
stk
1
dl
10
stk
1
dl
4
stk
6
stk
Suppe
2
stk
1
l
stk
0.5
ts
0.5
dl
Fremgangsmåte
Pesto rosso:
Ha alle ingredienser i blender og kjør til passe tykk pasta. Juster tykkelsen med tomatjuice. Du skal kunne forme "egg" med en spiseskje uten at den renner utover.
Suppe:
Kok opp melken under omrøring. Ha i blomkålen som du har skåret i små buketter. La koke til den er mør. Kjør i blender til puré. Smak til med salt, pepper og muskat. Varm opp, spe eventuelt med litt vann og pisk inn fløten.
Skyll salaten. Fordel suppen i tallerkener. Legg et salatblad i hver tallerken. Legg et "egg" med rød pesto oppi hver "salatskål". Fordel laksestrimlene oppå "eggene".
Server umiddelbart sammen med godt hvitt brød.
Her finner du mange flere deilige supper
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Roblin Origine Sancerre Rosé 2019
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 229,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Henri Bourgeois Petit Bourgeois Rosé de Pinot Noir 2019
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 179,90 Bestillingsutvalget -
92 Poeng
Nik Weis St. Urbans-Hof Wiltinger Alte Reben 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 279,00 Bestillingsutvalget
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.