Gazpacho på termos til pikniken
Med kald suppe i termosen og masse godt som tilbehør er sommerens pikniksuksess nærmest garantert. Imidlertid er det fortsatt vinter og da er det kanskje best å foreta utflukten innendørs. Dette er flott mat med svanlig spennende smak. En spansk rødvin er
Redaksjonen
15 Mars 2004 - 02:00
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Gazpacho på termos
Fremgangsmåte
Grovhakk alle grønnsakene.
Ha dem i en food processor sammen med koriander, tomatjuice, olivenolje og limesaft.
Kjør maskinen til alt er godt blandet og du har en glatt og fin suppe. Smak til med salt og pepper.
Avkjøl og server.
Tips: Pass godt på tapasbordet
Her finner du flere oppskrifter med Gazpacho
Her finner du flere tapasretter som du kan kombinere med
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
80 POENG
Forsiden akkurat nå