Grillet kylling med wokgrønnsaker i sursøt saus

Fremgangsmåte
- Sursøt saus:
- Pisk ingrediensene til sausen godt sammen og kok i en liten kjele for seg selv.
- Smak til med eventuelt mer sukker eller eddik.
- Rens grillkyllingen for skinn og ben, og skjær kjøttet i passe store wokbiter.
- Rens og del opp grønnsakene i maks 2x2 cm store biter.
- Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett først grønnsakene som får steke møre i et par minutter.
- Tilsett deretter kyllingkjøttet slik at det blir gjennomvarmt og dryss over koriander.
- Server straks med kokt ris eller nudler.
Du kan godt bruke kyllingfilet, beregn da 1 stk per 2 porsjoner og stek det først på alle sider før du har oppi grønnsakene.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
83 POENG