Hele Rhône i et seminar

Den 26. mai får du en enestående mulighet til å smake vin fra 13 topp vinprodusenter fra Rhône-dalen og selvsagt også diskutere produktene deres med dem. Rammen rundt smakingen er et foredrag som sikrer deg en solid innføring i denne dalens vinhemmelighet
Redaksjonen
30 April 2000 - 14:21

13 av de til sammen 15 små kvalitetsprodusentene som utgjør samarbeidsprosjektet Rhône Vignobles legger turen innom Oslo den 26. mai hvor Apéritif inviterer til et unikt vinseminar. Slik får du sjansen til å bli kjent med så vel deres filosofi som deres produkter og hva som gjør vinene fra Rhône så unike.

Du vil få en innføring i Rhône-dalens kompleksitet og en forklaring på hvorfor vinene fra de sørlige delene av dalen er så forskjellige fra de sagnomsuste vinene fra eksempelvis Hermitage og Côte Rôtie. Denne fredagskvelden i mai får du altså anledning til å smake i alt 13 forskjellige viner fra Rhône - både hvite og røde. Noen av dem er tilgjengelig i Norge - andre ikke.

Seminaret den 26. mai er lagt til Folkets Hus Konferanseavdeling, Youngsgt. 11 og starter kl. 18.00. Varighet er beregnet til 2 timer.

Meld deg på her innen 19. mai.

Betal kr 295 til konto 7023.05.45705 (Apéritif Nett, Furuveien 39 c, 0678 Oslo) og merk med Rhône-seminar 26. mai

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her